Fotografie imobiliara image
Fotografie imobiliara pentru Airbnb, Real Estate, Booking

Firma Quadrant Arhitectura si Design-srl, este specializata in proiectarea de arhitectura, design interior si fotografie imobiliara. Unul dintre arhitectii nostrii face parte din grupul profesionist de fotografie imobiliara si inspectie locuinte al Airbnb Plus. Acest serviciu al Airbnb Plus a demonstrat ca prezentarile profesioniste ale locuintelor de inchiriat, au avut o crestere de success cu 73% si aprecieri de +4,8.

Onorariul nostru este diferentiat in functie de dimensiunea imobilului, numarul de camere, numarul de fotografii si optiunea de releveu al intregului spatiu cu dispunerea mobilierului. In cazul in care se doreste releveul interior al spatiului, se vor masura toate incaperile tinand cont de dispunerea mobilierului si se va intocmi un plan de prezentare. Astfel, clientul dvs va avea o imagine clara asupra spatiului inchiriat/vandut.

Garantam confidentialitatea adresei imobilului, numele proprietarului si a fotografiilor facute in locatiile clientilor nostrii si nu vor fi facute publice, decat cu acordul expres al acestora. Colaborarea dintre parti va fi stabilita prin Contract. Pentru realizarea fotografiilor se vor folosi urmatoarele: 24 MP Full Frame Camera, Obiectiv 7-14 mm, Obiectiv 14-42 mm, Obiectiv 45-175mm, Trepied. Fotografiile vor fi editate in Lightroom sau Photoshop.
Pentru onorariul nostru, se va emite factura fiscala cu tva inclus.