Despre image
BINE AI VENIT!

CINE SUNTEM ?
Quadrant Architecture & Design oferă servicii complete de proiectare, de la arhitectură până la interioare și amenajare peisagera, pentru cladiri rezidențiale, comerciale, publice si industriale.
Suntem o echipa profesionala, de arhitecti si ingineri, axata pentru succesul tau. Fiecare dintre noi, trateaza arhitectura cu seriozitate, maxima implicare, lucru care se poate observa din proiectele noastre.

DE CE NOI ?
Punctul central al procesului de proiectare este reprezentat de indeplinirea cerintelor clientilor. Suntem dedicati proiectarii de calitate, care aduce valoare economica, sociala, culturala si de mediu, integrand totodata principiile sistemelor certificate. Evoluam constant si avem capacitatea si experienta de a aborda marea majoritate a tipurilor de proiecte de arhitectura, structura si instalatii.

CE OFERIM NOI ?
Oferim servicii profesionale si complete de proiectare constructii civile, venind in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor.
- CONSULTANTA ARHITECTURA: Oferim consultanta pe partea de Arhitectura, Amenajare de interior, Amenajare peisagera si Constructie.
- PROIECTARE INTEGRATA: Biroul de Arhitectura Quadrant Architecture ofera proiectare completa de Arhitectura, Structura si Instalatii pe fazele determinante: SF, CU, PTAC, PT/DE. 
- DESIGN INTERIOR: Proiecte complete de amenajari de interior atat pentru spatii publice cat si pentru spatiile private. 
- STUDII DE INSORIRE: Studii de insorire atat pentru imobile private cat si petru imobile publice. 
- PREZENTARI GRAFICE: Simulari grafice la nivel 3D atat de interior cat si de exterior. Montaj video pentru proiectele de Arhitectura, Design si Peisagistica. 
- URMARIRE DE SANTIER: Participarea la verificarea si atestarea fazelor determinante stabilite prin programul de urmarire de catre proiectant a calitatii executiei lucrarilor, care este prevazut in proiectul tehnic. ECHIPA
O echipa cu o abordare activa, implicatã pe parcursul întregului proces de proiectare, de la dezvoltarea schitei preliminare la supravegherea pe santier. Fiecare proiect este tratat cu maxima creativitate si implicare.