Gabriel Faur
Arhitect fondator

Pasiunea mea pentru arhitectura, ma determina sa nu fac compromisuri. Seriozitatea, implicarea si profesionalismul sunt punctele mele forte.

Sunt arhitect proiectant cu drept de semnatură, membru al Ordinului Arhitecților din România, cu experiență de peste 8 ani. Cunoștințele și competențele mele de arhitect, asigură expertiză din punct de vedere arhitectural, legal și urbanistic. 

Pregătirea multidisciplinară a arhitectului îi permite să abordeze problematica diversă care apare în practica proiectării de arhitectură, care într-o enumerare foarte generală cuprinde: 

- consultatii cu privire la achizitia unui teren sau al unei locuinte, a doua opinie atunci cand esti nesigur de alegerea ta, de studiul legislativ pentru anumite situatii create, etc.

- construcții noi pentru toate tipurile de funcțiuni, indiferent de categoria de importanță, cum ar fi: locuințe individuale sau colective, social-culturale, de sănătate, învățământ, pentru birouri și activități administrative, de cult, pentru comert și alimentație publică, turism, pentru activități sportive și de agrement, pentru activități de producție, etc;

- intervenții la construcții existente, cu sau fără valoare de monument istoric sau de arhitectură (reabilitare, remodelare, restaurare sau conservare);

- amenajări și decorațiuni interioare;

- amenajări exterioare construcțiilor;

- fotografie imobiliara profesionala, pentru promovari pe siteuri imobiliare si de tip AirBnb. 

- efectuarea releveelor si a planurilor in vederea vanzarii sau inchirierii.

- promovari imobiliare pe siteul propriu sau al partenerilor.

- managementul cladirilor: urmărirea curentă şi specială a comportării în exploatare a construcţiilor, interventia asupra deteriorarilor atunci cand e cazul, gestionarea functionarii adecvate a spatiului, curatenia periodica, incasarea chiriilor, platile catre furnizorii de servicii, etc.